Copy right: Sweco Architects

Energiutblick 2011 i Göteborg

2011-03-10

Den 15-17 mars 2011 öppnar Energimyndigheten dörrarna för Energiutblick på Svenska Mässan i Göteborg.

Energiutblick vänder sig till företag i energibranschen och till dig som arbetar med energifrågor i det offentliga och privata, som forskar med energiteknik i fokus, till universitet, högskolor och intresseorganisationer.

Ulf Ranhagen, chefsarkitekt på Sweco och ledamot i Delegationen för hållbara städer, leder en session den 17 mars kl. 10.30 - 12.00 kring hållbar stadsutveckling i Sverige och internationellt, med särskilt fokus på Kina. Temat är "Städer med växtvärk - om hållbar stadsutveckling". På sessionen presenteras också flera av projekten som fått ekonomiskt stöd från Delegationen.

Till Energiutblicks webbbplats 

Tillbaka till nyhetslistan

Det ekonomiska stödet

Projekt och beslut 2009 - 2012 

Läs om vilka projekt som fått stöd under fliken Ekonomiskt stöd. Här hittar du också statistik, förordning m.m.

Läs mer om det ekonomiska stödet

Kalendarium

20 december 2012

Delegationen har slutredovisat uppdraget

Här på webbplatsen finns information från Delegationen för hållbara städers hela verksamhetsperiod - från september 2008 till december 2012. Webbplatsen är också arkiverad på Riksarkivet. Även på portalen www.hallbarstad.se finns material från Delegationens verksamhet, bl.a. filmen om de nio investeringsprojekten som fått stöd, se denna länk:

Här kan du se film och trailer om projekt som fått stöd!


Forum

Projekten lever kvar

Snön faller vänligt utanför mitt fönster.  Trafiken är långsammare än vanligt och de gående kryssar försiktigt mellan högar och slut...
Peter Örn
Läs hela inlägget